Har du i lang tid gerne villet træne lidt mere? Du har måske endda fået det gjort et par gange, men er så stoppet igen, fordi du simpelthen ikke kunne holde motivationen i gang. Når det handler om en aktivitet som træning, som man jo typisk gerne vil gøre et par gange om ugen, så er det også vigtigt at finde motivationen til det – om det så er at få den flotteste sommerkrop, eller om man ser det mere som et mentalt projekt. Der kan altså være mange ting, man kan gøre for at motivere dig selv.

Herunder får du i hvert fald 2 gode bud på ting, du kan gøre, hvis du gerne vil motivere dig selv til at træne mere. Så læs med her!

Lækkert træningstøj

Noget, du kan gøre for at motivere dig selv til at få trænet lidt mere, er eksempelvis at få anskaffet dig noget superlækkert træningstøj. Der er nemlig ret stor forskel på at træne i sit gamle, lasede træningstøj og at træne i helt ny træningstøj, som man måske ovenikøbet føler sig lidt lækkert i. Men det rette træningstøj kan man desuden få en bedre fornemmelse for sin krop, så man også kan se sine fremskridt – og det er også meget motiverende.

Så tag eksempelvis et kig på en side som Eyda.dk, som netop har et stort udvalg af en masse træningstøj. Du kan i hvert fald prøve og se, om det eventuelt kunne gøre noget ved din motivation. Chancerne er, at det vil det!

Træn sammen med andre

Noget andet, du kan gøre for at gøre det til en bedre og mere motiverende oplevelse at træne, er at gøre det sammen med nogle andre – og det kan altså ske på flere måder. Du kan eksempelvis melde dig til holdtræning, hvor du får instruktioner af, som bare skal følges – det kan for nogen være lidt nemmere at følge med i. Så kan du selvfølgelig også finde dig en træningsmakker, eksempelvis en god ven eller et familiemedlem. Det gør det nemlig lidt sjovere at træne, men det forpligter dig altså også til at dukke op på nogle bestemte tidspunkter, og derfor man det også gøre træningen mere motiverende.

Det handler altså om, at du tænker over, hvad der normalt motiverer dig, når du gør ting til hverdag – og så kan du gå ud fra det, når du skal finde motivation til træningen.