Er du bliver opkrævet disse “gebyrer” på din Mortgage lån?

Afadrenalinesports

Er du bliver opkrævet disse “gebyrer” på din Mortgage lån?

Mange pant mæglere tilføje i gebyrer til dit realkreditlån lån, der ikke er helt nødvendigt at behandle dit lån. Nogle gange er enten gebyret i sig selv ikke nødvendigt, eller det kan være for oppustet. Hvis du er uddannet om dine realkreditlån og de involverede gebyrer, kan du være i stand til at forhandle om lavere gebyrer.

Her er nogle prøve pant gebyrer, som du måske finde at være over oppustet:

Behandlingsgebyr-ikke kun pant mægler modtager et gebyr fra långiver, men låntager er også opkrævet et gebyr for “behandling” af lånet. Dette gebyr normalt ikke kan undgås, men pas på mæglere, der opkræver mere end $1000,00, da dette anses for meget overdreven.

Ejendomsmægler administrationsgebyr-mange ejendomsmæglere er begyndt at opkræve et gebyr, omkring $200, til både køber og sælger. Dette er i tillæg til enhver fast ejendom provision optjent af agenter. Tal med din agent og se om du kan få dette gebyr fjernet.

Pant Origination gebyr-den Origination gebyr er dybest set, hvad mægleren afgifter for at gøre lånet, normalt mellem 1-2% af lånet hurtig lån beløb. Dette er et fælles gebyr for en mæglertjenester, men medmindre du har en meget kompliceret lån, betaler 2% er for høj.

Disse gebyrer er omtrentlige og baseret på de oplysninger, der var tilgængelige på det tidspunkt, hvor denne artikel blev skrevet. Tal med din mægler om at forhandle lavere gebyrer, hvis du føler, du bliver over opkrævet for noget. Du kan blive overrasket over, hvordan villige til at arbejde med dig en pant mægler kunne være, hvis du er uddannet om dit realkreditlån. Det er også en god idé at sammenligne forskellige mæglere og långivere. Bed om citater fra flere forskellige mæglere og långivere. Dette vil give dig mere indflydelse til at forhandle lavere gebyrer.

Disclaimer: disse anbefalinger er ikke personlig finansiel rådgivning. Kontakt din egen finansielle konsulent, før du handler på nogen oplysninger her.

Om forfatteren

adrenalinesports administrator

Skriv et svar