Er du kommet dertil i dit liv, at nu er tiden inde til en stor og livsændrende forandring, hvor du sætter dig selv først og vinder dit liv tilbage? Så er det lige hér du skal være – med andre ord: du er kommet til det helt rette sted.

Et misbrug, uanset kaliberen og substansen, er et farlig forhold at være i. Det ødelægger ikke kun dig, men måske går det også udover dine nærmeste, fordi man vælger nogen eller noget frem for noget andet eller nogle andre.

Er du pårørende til en med et kokainmisbrug?

Hvis du sidder som pårørende kan du sikkert nikke genkendende til det faktum, at du føler dig valgt fra i vedkommendes liv eller også har du været nødt til at vælge dig selv til og vedkommende med misbruget fra selvom vedkommende var eller er en vigtig figur i dit liv. Som pårørende er der også hjælp at hente. Som pårørende er man selvfølgelig berørt af situationen og desperat efter hjælp. Hjælpen for dig som pårørende består i professionel, men anonym. Der kan være så mange spørgsmål, og hvis du og din familie er ved at planlægge en konfrontation af jeres familiemedlem med et misbrug, så kan du – i et forsøg på at forstå jeres familiemedlem og deres misbrug – læse op på, hvad det vil sige at have et kokainmisbrug. I samme ombæring kan du finde gode råd om, hvordan du planlægger en konfrontation. Læs om kokainmisbrug her.

Er du selv misbruger og har brug for hjælp?

Der er mange behandlingsmuligheder for dig, der har et kokainmisbrug. Behandlingen foregår som ambulant behandling, hvor du stadig bor hjemme, så din familie stadig er omkring dig, og hvis du har et arbejde kan det også passes. Det er også en behandling, som du kan komme i gang med, med det samme. Det kan være svært at bede om hjælp, så når man endelig kan erkende at man har et problem og bed, der er ingen er om hjælp, så vil man ikke vente længe før man kommer i gang. Det skal du ikke her. Du bliver tilbudt en plads med det samme, der er ingen venteliste og der er altid mulighed for akut behandling inden for to hverdage.

Er du klar til at vinke farvel til et liv, der sikkert allerede har kostet dig meget på livets mange kontoer, så er hjælpen ikke langt fra dig.