Det hele menneske

Når man taler om det hele menneske, så mener man, at krop og sjæl skal være et hele. Tankegangen går ud på, at man ikke negligerer det ene fremfor det andet, men netop ikke ser det som væsensforskellige størrelser. derfor er der måske også noget galt med mine benævnelser her i teksten, men det er for nemhedens skyld.

Jeg ser gerne et menneske for mig, som tager sin nat og dag alvorligt. Det er fx godt at sørge for at have et godt soveområde og også at have en god og temperaturregulerende dyne. Det kunne sagtens være en allergivenlig bambusdyne, som man fandt inde på den grønne markedsplads. Det giver et helt menneske at have god mulighed for at lade sine batterier og lade helheden få optimal energi til hver ny dag, der venter.

Hvor mon du er henne i dit liv?

Hvem er du, og hvor er du mon på vej hen? Måske er du på vej helt nye steder hen i dit liv. Der kan sagtens være en eventyrer gemt i dig; en person, som gerne vil udvikle sig hele livet og komme ud og se nye steder og lære nye ting frem for blot at gense de samme gamle travere hele tiden. Nogle mennesker har mere behov for at udvikle sig og bevæge sig end andre. Man må se på sig selv og prøve at få øje på den, man er.

Få mere sport og adventure ind i dit liv

Hvad drømmer du om? Har du nogle specifikke drømme, eller har du mon nogle mere diffuse drømme om, hvordan du gerne vil have, at dit liv er?

Det kan være, at du aldrig har prøvet at bo i udlandet, eller måske aldrig har prøvet at bo ude på landet eller aldrig har gået rundt om en ø. Måske har du aldrig prøvet at tale et andet sprog før nu, hvad end det sprog så er, er det vigtigt at være bevidst om, at det frie menneske, i velstående lande, har rigtig mange muligheder for at kunne mere end man lige lærer fra barnsben af. Man har nemlig mulighed for at opdrage sig selv og at genopfinde sit eget liv.

Lev dig ind i naturen

Lad os ikke blive fastlåste inde i byerne, lad os leve os ind i naturen. Vi er ikke alene her på jorden. Der er masser af andre væsener end lige vores, homo sapiens, Og jer, der bor ude på landet; I må heller ikke stagnere ude på landet, men også huske at besøge byerne og lære af dem og det menneskemylder, som er her, på godt og ondt. Det er nemlig lige sådan, menneskelivet er, godt og ondt.