Hvis du ønsker at være i god form, er der ikke noget, der er vigtigere end sport og motion. Uanset hvor sundt du spiser, eller hvor glad du er, kan du nemlig ikke komme uden om, at din krop har brug for fysisk træning, hvis den skal holde sig sund og stærk.

 

I Danmark er der heldigvis rigtig mange mennesker, der husker at få deres ugentlige motion helt uden påmindelse. Dette skyldes sandsynligvis, at sport og motion for mange føles som velvære – fremfor at være en sur tjans. Når vi bevæger os og får sved på panden, udløser hjernen endorfin. Endorfin er et lykkehormon, der gør, at vi vil føle os ekstra glade, når vi motionerer. Og dermed kan det faktisk være godt både psykisk og fysisk, når man husker at få spændt løbeskoene på og kommer ud og røre sig et par gange om ugen.

 

Kan man træne sig til alt?

 

Selvom man måske skulle tro det, er det dog ikke alt, som man kan træne sig til. Især for kvinder gælder det, at det kan være genetisk bestemt, hvilke områder af kroppen man kan reducere, forstørre eller tydeliggøre ved hjælp af konditions- eller styretræning. Eksempelvis er det langt fra alle kvinder, der kan opnå en flad og stram mave – heller ikke selvom de spiser sundt og jævnligt laver maveøvelser derhjemme og i fitnesscentret. Maven, lårene og armene er bare nogle af de områder, som fra naturens side kan være bestemt til at se ud som de gør. Og selvom mange kvinder kan synes, at dette er irriterende, er der altså ikke andet at gøre end at acceptere det.

 

Hvad kan jeg gøre?

 

Er du en af de stædige, som bare ikke kan acceptere, at din krop vil se ud, som den gør? Så er der måske alligevel hjælp at hente. I de senere år er der nemlig blevet udviklet et væld af ny teknologi, som medvirker til, at det i langt højere grad end tidligere er blevet muligt at forme sin krop, på præcis den måde man ønsker.

 

Har du en oplevelse af, at der er nogle af din krops naturlige fedtdepoter, der bliver siddende – også selvom dine søvnvaner, din kost og din træning sidder lige i skabet? Så kan fedtfrysning være sidste udvej for dig. Fedtfrysning er en ikke-operativ procedure, som kort sagt indebærer, at dine naturlige fedtceller fryses ned, dør, forbrændes og forsvinder.

 

Hvor kan jeg prøve fedtfrysning?

 

Fedtfrysning er ikke noget, som din praktiserende læge tilbyder, og det er heller ikke et tilbud, du finder i dit lokale fitnesscenter. Så hvor skal du egentlig gå hen, hvis du ønsker at prøve kræfter med fedtfrysning? Der findes mange klinikker over hele landet, der tilbyder fedtfrysning – befinder du dig i Jylland, kan du eksempelvis besøge Shaping Studio i Randers eller Egå.